Danmarksgade 26
9900 Frederikshavn
98421189

Palads Teatret

- moderne biograf i klassiske rammer

2. Juledag 1917 ruller den første film over lærredet i Palads Teatret på Gl. Torv i Frederikshavn.

Den 1. november 1942 åbner det nye Palads Teatret på vores nuværende adresse på Danmarksgade 26, og åbner dørene til en nybygget én sals biograf med 501 siddepladser fordelt på gulvplan og balkon.

Den 1. august 1983 overtager Hanne og Kermith Pedersen Palads Teatret, som i mellem tiden har indraget balkonen til en sal nummer to.

Siden da er meget sket; mono blev til stereo, stereo blev til surround, to sale blev til tre og i 2010 blev de gamle 35mm-fremviserer udskiftet med digitale projektorer.

Biografen er i dag fuldt digitaliseret og udstyret med industriledende teknik fra Dolby, JBL, Barcho og Doremi. Vi er meget stolte af at kunne tilbyde vores gæster audio-visuelle oplevelser af den højeste standard.

Udvalget af kvalitetsfilm har aldrig været større end nu takket være ny digital distribution.
Vi har udvidet vores repertoire med Opera, Ballet og Teater fra de store scener i europa, og vi har flere spændende tiltag på vej...

Hver aften gøv vi vores yderste for at sikre, at din biografoplevelse er i verdensklasse. Vores søde og kompetente personale sælger billetter, kolde sodavand og varme popcorn med et smil.Velkommen i Palads
vi elsker film