Danmarksgade 26
9900 Frederikshavn
98421189

Cinefile forestillinger

for kenderer og filmelskere


Fra Gyldendals Den Store Danske:
cinefil, (fr. cinéphile, af ciné = cinéma + -phile -fil, af gr.), 1 (adj.), filminteresseret. 2 (sb.), filminteresseret person.


I Palads elsker vi film. Derfor vil vi på udvalgte kvalitetsfilm lave en eller flere Cinefile forestillinger.

Højerer lyd
Til Cinefile forestillinger slipper vi vores Dolby 7.1 Surround systems krafter løs, ikke for at sprænge publikums trommehinder, men for at understøtte filmoplevelsen og indlevelsen ved at omslutte salen af et højopløst lydbillede, hvor selv de fineste detaljer står klart og tydeligt.

Ingen Undertekster
Vi vil også, hvis muligt, undlade at sætte undertekster på filmen til en Cinefil forestilling. Dermed bliver de smukke billeder, som dygtige kunstnere og specialiserede fagfolk har brugt utallige timer på at skabe for vores øjnes nydelse, ikke forstyrres af hvid tekst.

Originalt Format
Til en Cinefil forestilling kan du også regne med - med mindre andet er tydeligt anonceret - at filmen vises i sit naturlige format. Hvis en film er optaget med et stereoskopisk 3D-kamera, så viser vi filmen i 3D, men er den optaget med et traditionelt kamera, så viser vi filmen i klassisk 2D.


For den oplevelse, som instruktøren har haft som vision under skabelsen af værket, så hold øje med annoncerede Cinefile forestillinger.


Velkommen i Palads
film ses bedst i biografen