Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Onsdag 25. maj
Top Gun: Maverick
Velkommen til forpremieren på TOP GUN: MAVERICK - vær blandt de første i verden til at opleve filmen, og tilmed i Dolby Atmos på Danmarks største Cinemascopelærred. Rigtig god fornøjelse

Torsdag 26. maj

Fredag 27. maj


Søndag 29. maj

Mandag 30. maj

Tirsdag 31. maj

Onsdag 01. juni

Torsdag 02. juni

Fredag 03. juni


Søndag 05. juni

Mandag 06. juni

Tirsdag 07. juni

Onsdag 08. juni

Torsdag 09. juni
Top Gun: Maverick

Fredag 10. juni

Lørdag 11. juni

Søndag 12. juni

Mandag 13. juni
Top Gun: Maverick

Tirsdag 14. juni

Onsdag 15. juni

Forpremiere
Top Gun: Maverick

Top Gun: Maverick

Efter over 30 års tjeneste som en af Flådens bedste piloter befinder Pete ”Maverick” Mitchell sig præcis, hvor han hører til: Han presser sig til sin yderste grænse som vovemodig testpilot og undgår med held de forfremmelser, der ville betyde, at han skulle blive på jorden.

Da han pludselig ender som instruktør for en gruppe unge Top Gun piloter, står han ansigt til ansigt med løjtnant Bradley Bradshaw med øgenavnet ”Rooster”. Han er søn af Mavericks gamle ven radarsporingss-officer løjtnant Nick Bradshaw, bedre kendt som ”Goose”.

Stillet over for en usikker fremtid og konfronteret med fortidens spøgelser bliver Maverick tvunget til at se sin egen dybeste frygt i øjnene, hvilket kulminerer i en mission, som kræver det ultimative offer af dem, der bliver udvalgt til at udføre den.