Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Belle

Belle

I det virkelige liv er Suzu en lidt klodset og genert 17-årig pige, men i det virtuelle univers 'U', bliver hun til en verdenskendt superstjerne. I 'U' forvandler hun sig nemlig til den smukke ‘Belle’, og tryllebinder hele det digitale univers med hendes smukke sangstemme. Det er som en drøm for Suzu, men tingene tager en dramatisk og farlig drejning, da en af hendes koncerter bliver afbrudt af et monstrøst væsen, der jages af 'U's officielle vagter. Alle frygter det mystiske udyr, men Suzu fornemmer, at ikke alt er, som det ser ud til at være og begiver sig ud på en følelsesladet og episk søgen efter svar på, hvem udyret i virkeligheden er. Det bliver starten på et eventyr der vil lede Suzu til at opdage sit sande jeg i en verden hvor man kan være hvem som helst.

Med smukke musiknumre, overdådig animation og et vildt sci-fi-eventyr er BELLE et filmisk festfyrværkeri og en must-see for alle anime-interesserede! Bag filmen står den Oscar-nominerede japanske mesterinstruktør Mamoru Hosoda.