Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Sommer i Tyrol
Velkommen til endnu et herligt gensyn med en dansk klassiker på det store lærred. Vi fejrer starten på skolerne sommerferie med en skøn sommerfilm med en utrolig rolleliste. Rigtig god fornøjelse!
KLASSIKER
Sommer i Tyrol

Sommer i Tyrol

Sommer i Tyrol er elsket klassiker, og det ikke mindst på grund af den imponerende rolleliste, samt manuskript og instruktion af den legendariske Erik Balling.

På alpehotellet 'Den Hvide Hest' er overtjener Brantmeyer ulykkeligt forelsket i stedets ejer, den smukke og kontante Jospeha der hverken ænser eller annerkender hans følelser.

Det bliver ikke lettere af at kvindebedårer og stamgæst fabrikant Sigismund Sülzheimer melder sin ankomst, og det på samme tid som hans bitre konkurent fabrikant Julius Müller.

På trods af stridighederne blomstrer kærligheden på alpehotellet, og morsomme forviklinger og skøn musik er med til at sørge for at denne film er en ubestridt klassiker som fortjerne at blive nydt sammen med godt selskab i biografens magiske mørke lige som den blev da den var en landeplage i 1964.