Gavekort, gave- og gufbilletter

Information vedr. gavebilletter

Kære gæst

Gavekort og gavebilletter til Palads Teatret kan købes her i biografen, eller online her på siden.

Vores gavebilletter som du køber her i biografen har uendelig løbetid, så du vil aldrig opleve problemer med at dit gavekort er udløbet eller ikke kan indløses.

Gavebilletter købt på vores hjemmeside kan enten fremsendes til en ønsket adresse, eller på mail til selvprint. Gavebilletter købt på vores hjemmeside har en løbetid på 3år.
Disse gavebilletter hedder enten A-Team eller Gavebudet.dk

-----------------------------------------------------

Vi har opsagt samarbejdet med alle 3. parts leverandører af gavebilletter, så fra og med udgangen af 2022 vil det ikke længere være muligt at indløse gavebilletter fra div. bokse bla. købt i detailhandlen.

-----------------------------------------------------

Vi indløser gavebilletter fra Danske Biografer

Bemærk at gavebilletter fra DB er gældende til alm. pladser og der vil derfor være et premiumtillæg når disse indløses her i biografen eller online.

------------------------------------------------------

Gavebilletter
Ved brug af gavebilletter til film med forhøjet billetpris (helaftensfilm, 3D-film, specielle arrangementer o.lign.) opkræves differencen mellem gavebillettens værdi og billetprisen.

Bemærk venligst, at gavebilletter købt andre steder end her i biografen ofte kun gælder til køb af alm. biografbilletter, og da alle vores pladser er premium pladser, så kan der forekomme et tillæg, som dækker differencen mellem gavebillettens værdi, og vores billetpris.

Gufbilletter
Gufbilletter gælder til den påtrykte menu.
Ved forespørgsel vil der være mulighed for at opgradere til en større menu hvis det ønskes.

Indløsning af gavekort i biografen
Billetter bestilles som normalt - enten via hjemmesiden eller telefon 98 42 11 89. Medbring blot gavekortet/gavebilletten som betaling i biografenVi ses i mørket!
Kh Sofia & Kris