LydenVelkommen til ekstradiordinært gode lytte oplevelser i Det Ny Palads Teatret

Vi præsenterer her en oversigt over vores lydsystemer, sammen med vores filosofi vedr. lytteoplevelsen i et biografmiljø - herunder lydniveauet til forskellige forestillinger.


SAL 1
Dolby ATMOS


SAL 2
Dolby ATMOS


SAL 3
Dolby 7.1 Surround


SAL 4
Dolby 7.1 SurroundFILOSOFI
Det er vores mål, at tilbyde vores gæster den absolut bedste film- og biografoplevese
En af de absolut vigtigste komponenter af en filmoplevelse er lydsiden, og vi elsker et godt og dynamisk lydmix!

Fordi at lyden er så vigtig for den samlede oplevelse, har vi brugt betydelige summer og oseaner af tid sammen med vores partnere på at sikre, at de sale som vores gæster besøger er top optimerede lytterum designet til ét formål - at afspille filmlydspor så godt som muligt.

Alle overflader er beklædt med akustik dæmpende materialer, alle højtalere at vinklet nøjagtigt efter Dolby laboratories forskrifter, og hele opsætnmingen er blevet efterkalibreret af dygtige fagfolk for at sikre den højeste grad af renhed og et minimum af efterklang.

Faktisk så starter den gode lytteoplevelse allerede når du træder ind i vores foyer - vi har nemlig sammen med vores lydpartner Lyd & Billede Specialisten fittet hele biografens foyerområde med toplækker hardware fra bla. Elac der sikrer at uanset hvor du befinder dig i Palads Teatret, så vil du være omsluttet af et højopløst lydbillede...

Så velkommen i Det Ny Palads Teatret, vi har gaver til dine ører!


ANGÅENDE LYDNIVEAUET

Dynamikken, de fine detaljer- og nuancer i et lydspor kommer først rigtig til sin ret, når film afvikles på det lydniveau der nærmer sig det som filmskaberne har mixet det til.

Vi ved at rigtig mange af jer filmelskere derude sætter pris på at få tilbudt den fulde filmoplevelse, men der er også mange filmelskere som foretrækker et mere afdæmpet og moderat lydniveau når de besøger biografen.

Vi gør altid vores bedste for at give jer alle den bedst mulige filmoplevelse, og vi vil her forsøge at tydeliggøre vores pratikker bag fastsættelsen af lydniveauet på de forskellige film på varierende tidpunkter i spilleplanen.

- SeniorBio - afvikles altid ved et markant lavere end normalt lydniveau

- Biografklub Danmark forestillinger - afvikles ved moderat til let dæmpet lydniveau

- Familiefilm dansk tale - afvikles ved moderat til let dæmpet lydniveau

- Middagsvisninger - afvikles ved dæmpet lydniveau

- Eftermidagsvisninger - afvikles ved moderat til let dæmpet lydniveau

- Tidlig aftenvisning - afvikles ved normalt lydniveau

- Sen aftenvisning - afvikles ved højere end normalt lydniveau

- CINEFILE visninger - afvikles ved reference lydniveau

*filmtype og genre danner udgangspunkt for baseline lydniveau

Som en hovedregel så kan man sige at jo tidligere en forestilling man vælger, jo lavere vil lydniveauet være.

Der vil være en tendens til at baseline lydniveauet i premiereweekenden og den følgende uge vil være lidt højere, for derefter at falde en anelse...

Mandage...
På mandage vil alle film blive afviklet ved et lavere lydniveau end andre dage.

Hvis du foretrækker at opleve dine film som instruktøren har tiltænkt det, så hold øje med vores Cinefile forestillinger og vores Operatørens Udvalgte forestillinger.

Foretrækker du at nyde dine film ved et afdæmpet lydniveau, så hold øje med vores SeniorBio forestillinger samt vores mandags program.


Vi håber at alle kan finde en forestilling som passer til deres tempremant, og man skal altid føle sig velkommen til at kontakte personalet hvis der noget som kærver vores opmærksomhed.

Ønsker du at kontakte os med spørgsmål eller med et ønkset om en lukket privat forestillinger for dig og dine gæster - så send os en mail til info@palads-teatret.dk


Kærlig hilsen
Kris & Sofia