Vælg dato herover og derefter klik på det tidspunkt du ønsker at se filmen nedenfor. Find mere information om filmen længere nede på siden.


Harry Potter og Halvblodsprinsen
Velkommen til den sjette film i serien om Harry Potter og hans venner på Hogwarts. På næste søndag er der mulighed for at se både Del 1 og Del 2 af Dødsregalierne, men man kan også vælge at vente med at se Dødsregalierne Del 2 søndag den 17. december . Go
KLASSIKER
Harry Potter og Halvblodsprinsen

Harry Potter og Halvblodsprinsen

Til sommer´09 blændes der op for endnu et kapitel i den spændende historie om den unge troldmand, Harry Potter.

Harry har tilbragt de første uger af sommerferien hos familien Dursley med at ligge på sin seng og stirre op i loftet. Han sørger over sin dræbte gudfar Sirius, mens han genoplever det grufulde opgør med Dødsgardisterne i Ministeriet for Magi og den sindsoprivende duel mellem Dumbledore og Lord Voldemort.
Nu sidder han ved vinduet og venter på Dumbledore, der har meldt sin ankomst pr. uglepost. Harry glæder sig til at slippe væk fra Ligustervænget. Måske fordi han ikke ved, hvad der venter ham.

Da Harry Potter begynder sit sjette semester på Hogwarts, skolen for heksekunster og troldmandsskab, opdager han en gammel bog mærket ”denne bog tilhører Halvblodsprinsen”. Bogens mystiske og hemmelige forfatter fanger Harry Potters interesse...